Äänimaljahoito

Asiakkaan keholle asetetaan äänimaljoja, jotka hoitavat kehoa ja mieltä syvältä sisältäpäin. Äänimaljaa soitetaan lempeästi iskimellä, jolloin malja alkaa väreillä. Ääni ja värinä resonoi kehon jokaisessa solussa rentouttaen ja rauhoittaen. Äänimaljahoito on täydellinen elämys. Voit varata joko yksilöhoidon tai tulla puolison, lapsen tai ystävän kanssa. Yksilöhoidot tehdään hoitopedillä ja parihoidot joogamatoilla. Varustaudu mukavilla vaatteilla. Äänimaljahoito ei sovi raskaana oleville eikä henkilöille, joilla on tahdistin. Kesto 60 min. (sis. alkukeskustelun).

Sointukylpy

Sointukylpy on syvärentoutusmenetelmä, jossa käytetään äänimaljoja, koshikelloja ja esimerkiksi gongia. Asiakkaat lepäävät pehmeillä joogamatoilla viltin alla. Äänet resonoivat kehon jokaisessa solussa rentouttaen ja rauhoittaen.
Mieli hiljenee ja vaipuu unen omaiseen tilaan.

Sointukylvyt yrityksille ja omille ryhmille

Pyydä tarjousta tyhy-päiviin, yhdistystoimintaan tai juhlien ja polttareiden ohjelmaksi.

Esimerkkejä sointukylpyihin:
Kehotietoisuus sointukylpy
Metsäkylpy äänimaljoilla
Satukylpy lapsille
Chakrasointukylpy

Kokemuksia äänimaljahoidosta

Jokainen ihminen kokee äänimaljahoidot ja sointukylvyt yksilöllisesti. Lähestulkoon kaikki rentoutuvat syvälle hoidon aikana. Monelle rentoutumisen kokemus on hyvin voimakas ja yllättävä, jolloin herkistyminen on tavallista. Stressaantunut ihminen on saattanut unohtaa, miltä rentoutunut keho tuntuu. Hoidon jälkeen olo on kevyt ja levollinen, usein myös lihasjumit antavat hoidon aikana myöden.

Myös lapset nauttivat suuresti äänimaljahoidoista. Äänimaljojen värähtely antaa keholle pientä liikettä, jolloin vilkaskin pikkuihminen malttaa nauttia rentoutuksesta. Rentoutumisen taitojen opettelu kannattaa aloittaa jo lapsuudessa. Hoitoon kannattaa tulla yhdessä lapsen kanssa, jolloin hoidon hyödyt jakautuvat teille molemmille.

Asiakkaiden ajatuksia hoidon jälkeen

“Uskomatonta, että rentouduin näin hyvin. Varsinkin vatsan päällä olevan maljan värinä tuntui joka paikassa. Ihan kuin olisi saanut koko vartalohieronnan.”

“En ole uskaltanut käydä hieronnassa kipujen takia pitkään aikaan. Maljojen värinä tuntui tosi miellyttävältä ja onnistuin rentoutumaan. Tulen toisenkin kerran.”

“Oli ihanaa. En ole varma olinko hereillä vai nukuinko. Nukuin seuraavan yön tosi hyvin.”

“ Kun maljoilla käsiteltiin käsiä ja jalkoja, tuntui siltä kuin raajat olisivat muuttuneet höyhenen kevyiksi. Tunti meni nopeasti ja olisin halunnut vielä toisen tunnin perään :D”

Verkkosivumme käyttää evästeitä kävijöiden kulun seuraamiseksi sivustolla. Evästetietojen avulla Palvelun kävijämääriä voidaan seurata Flow Huttulan toimesta sekä analysoida ja kehittää sivustoa kävijöitä paremmin palvelevaksi.