Annu Huttunen

Flow Huttulan perustaja

Koulutus

Joogaopettaja (Villa Mandala 250 h)
Tiibetiläisen äänimaljahoidon ja sointukylpyohjaajan koulutus
Yinjooga koulutus
Naurujoogaohjaaja
Terveystieteiden opettaja (TtM)
Sairaan- ja terveydenhoitaja (AMK)

Olen paljon muutakin kuin ammattini. Olen luonnon rakastaja, kauniiden asioiden ihastelija, olen ystävä, olen äiti. Joogan lisäksi nautin metsässä ratsastamisesta ja pitkistä vaelluksista. Rakastan seikkailuja, elämää.
Päätyöni teen sosiaali- ja terveysalan opettajana ja joskus innostun selittämään joogatunnillakin elinten toimintaa vähän liian syvältä. Pidän ammattitaitoani yllä säännöllisellä harjoituksella ja kouluttautumisella.

Jooga on ollut osa elämääni 20 vuotta. Se pitää juureni maassa - on aina yhtä tuttua ja turvallista. Välillä se myös yllättää.

“Kun juuret ovat vahvat, latvakin kestää paremmin tuulta”

Nautiskele lempeästä liikkeestä tai kohota kuntoa dynaaimisemmalla tunnilla. Täydellistä rentoutumista löydät sointukylvyistä ja äänimaljahoidoista.

Flow Huttula tarjoaa joogatuntien lisäksi terveys- ja hyvinvointiluentoja aiheista voimaantuminen, stressin hallinta, palautuminen ja uni. Luentoon voidaan yhdistää myös toiminnallinen rentoutus- ja joogaosuus.

Liity FH-yhteisöön

Liity Flow Huttulan postituslistalle ja saa ensimmäisenä tietoosi tulevat tapahtumat.

Verkkosivumme käyttää evästeitä kävijöiden kulun seuraamiseksi sivustolla. Evästetietojen avulla Palvelun kävijämääriä voidaan seurata Flow Huttulan toimesta sekä analysoida ja kehittää sivustoa kävijöitä paremmin palvelevaksi.