Heippa!

Olen Annu Huttunen Flow Huttulan yrittäjä.

Minusta

Koulutukseltani olen joogaopettaja (Villa Mandala 250 h), naurujoogaohjaaja, terveystieteiden opettaja (TtM) ja sairaan- ja terveydenhoitaja (AMK).

Päätyöni teen sosiaali- ja terveysalan koulutuksen parissa. Harrastan joogan lisäksi ratsastusta ja luonnossa liikkumista. Vaellus on yksi intohimoistani. Perheeseeni kuuluu mieheni ja neljä lastamme sekä kaksi koiraa ja kaksi islanninhevosta.

“Joogaan tutustuin ensimmäisen kerran
20 vuotta sitten”

Minulle jooga merkitsee omaa aikaa, rauhoittumista, armollisuutta ja itseni ylittämistä sekä fyysisen kunnon ja kehon liikkuvuuden ylläpitämistä ja sen parantamista. Jooga tukee myös muita harrastuksiani. Jooga on minulle elämäntapa.

Flow Huttula on saanut nimensä joenrannassa sijaitsevan perheemme kodin mukaan. Flown kaltainen virtaaminen näkyy myös joogatunneillani asanasarjojen etenemisenä soljuen hengityksen tahtiin. Pidän tärkeänä sitä, että olen tunneilla mukana elävästi läsnäolevana, samassa virtaavassa energiassa joogien kanssa.

“Kun juuret ovat vahvat,
latvakin kestää paremmin tuulta”

Yritykseni tarjoaa mielen ja kehon hyvinvoiman vahvistamista joogan muodossa. Joogatunnit järjestän tasojen mukaisesti alkeista enemmän jooganneisiin. Voit haastaa itseäsi esimerkiksi dynaamisella vinyasa flow tunnilla tai rentoutua lempeästi metsäjoogassa. Työporukoille suosittelen yksilöllisesti räätälöityjä joogatunteja ja osallistavia hyvinvointiluentoja virkistyspäivien ohjelmaksi.

Nähdään tunneilla

Olet tervetullut mukaan omana itsenäsi. Jooga sopii kaikille – älä siis arkaile kokeilla. Jokainen joogi tekee harjoitusta oman tasonsa mukaisesti. Jos mietit, millainen joogatunti sopisi sinulle, laita ihmeessä viestiä ja kysäise. Autan sinua mielelläni.

Sydämellä,

Annu

Liity FH-yhteisöön

Liity Flow Huttulan postituslistalle ja saa ensimmäisenä tietoosi tulevat tapahtumat.

Verkkosivumme käyttää evästeitä kävijöiden kulun seuraamiseksi sivustolla. Evästetietojen avulla Palvelun kävijämääriä voidaan seurata Flow Huttulan toimesta sekä analysoida ja kehittää sivustoa kävijöitä paremmin palvelevaksi.

Created with
Mailchimp Freddie Badge
Facebook icon
Instagram icon