Tuntikuvaukset

Vinyasa flow jooga

Vinyasa flow jooga on dynaaminen voimaa ja liikkuvuutta kehittävä joogatunti, jossa on vaikutteita useista eri joogatyylisuunnista. Vinyasa tarkoittaa liikkeiden sitomista yhteen. Asentojen välissä tehdään usein ojentajapunnerruksen sisältämä väliliike. Flow kuvastaa asentojen virtaavuutta hengityksen tahtiin. Tunti sopii aiemmin jooganneille. Jos tykkäät menevämmästä tunnista, niin tämä on juuri sinulle.

Flow jooga

Flow jooga on dynaaminen voimaa ja liikkuvuutta kehittävä joogatunti, jossa on vaikutteita useista eri joogatyylisuunnista. Flow jooga on hieman hitaampi tempoisempi tunti kuin vinyasa flow jooga. Sopii kaikille.

Helppo jooga

Dynaaminen joogatunti, joka etenee rauhallisesti. Tunnilla käydään läpi joogan perusteita ja asanatekniikkaa. Asanat modifioidaan joogin kehoa kuunnellen. Jos et ole ennen joogannut, niin tämä tunti sopii sinulle.

Iltajooga

Rauhoittumiseen tähtäävä joogatunti, joka huipentuu pitkään savasanaan. Tunti alkaa kehoa lämmitellen ja availlen. Tunnin loppupuoliskolla siirrytään restoratiiviseen joogaan, jossa opetellaan päästämään tietoisesti irti ja lepäämään. Sopii kaikille. Käytämme tunnilla usein luonnonmukaisia aromaattisia tuoksuöljyjä edistämään rauhoittumista. Ilmoitathan varauksen yhteydessä, jos toivot, ettei tuoksuja käytettäisi.

Ratsastajien jooga

Spesiaalia ratsastajille! Flow joogatunti, jossa on erityisesti ratsastajille suunnitellut asanat. Myös yksilöllisesti räätälöidyt lähi-ja etätunnit ja -kurssit omille ryhmille tai ratsastusseuroille. Kysy tarjousta.

Etäjoogatunnit

Rauhalliset tai dynaamiset joogatunnit etänä Zoom-yhteydellä.

Yksilöidyt joogatunnit

Onko työyhteisössäsi tai harrastus- tai kaveriporukassasi tarvetta yksilöidylle joogatunnille? Ota yhteyttä, niin räätälöidään teille omannäköinen joogatunti tai -kurssi.

Kurssit ja workshopit tai isommat ryhmät ja luennot voidaan järjestää myös etänä / hybridiratkaisuna. Yksilöidyt tunnit ja tapahtumat hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti.

Verkkosivumme käyttää evästeitä kävijöiden kulun seuraamiseksi sivustolla. Evästetietojen avulla Palvelun kävijämääriä voidaan seurata Flow Huttulan toimesta sekä analysoida ja kehittää sivustoa kävijöitä paremmin palvelevaksi.

Created with
Mailchimp Freddie Badge
Facebook icon
Instagram icon