Tuntikuvaukset

Vinyasa flow jooga

Vinyasa flow jooga on dynaaminen voimaa ja liikkuvuutta kehittävä joogatunti, jossa on vaikutteita useista eri joogatyylisuunnista. Vinyasa tarkoittaa liikkeiden sitomista yhteen. Asentojen välissä tehdään usein ojentajapunnerruksen sisältämä väliliike. Flow kuvastaa asentojen virtaavuutta hengityksen tahtiin. Tunti sopii aiemmin jooganneille. Jos tykkäät menevämmästä tunnista, niin tämä on juuri sinulle.

Flow jooga

Flow jooga on dynaaminen voimaa ja liikkuvuutta kehittävä joogatunti, jossa on vaikutteita useista eri joogatyylisuunnista. Flow jooga on hieman hitaampi tempoisempi tunti kuin vinyasa flow jooga. Sopii kaikille.

Etäjoogatunnit

Rauhalliset tai dynaamiset joogatunnit, sekä kurssit etänä Zoom-yhteydellä.

Ratsastajien jooga

Spesiaalia ratsastajille! Flow joogatunti, jossa on erityisesti ratsastajille suunnitellut asanat. Myös yksilöllisesti räätälöidyt lähi-ja etätunnit ja -kurssit omille ryhmille tai ratsastusseuroille. Kysy tarjousta.

Metsäjooga

Metsäjoogassa tehdään kehon ja mielen harjoituksia luonnossa. Asetumme luonnon tilaan ja aistimme luontoa rauhallisessa tahdissa. Helpot ja lempeät harjoitukset luonnossa auttavat rentoutumaan ja vapautumaan. Metsäjoogatunneilla tehtävät harjoitukset sopivat kaikille luonnossa olemisesta ja joogasta kiinnostuneille. Sopii hyvin myös työhyvinvoinnin tukemiseen.

Naurujooga

Lapset nauravat 150 kertaa päivässä ja aikuiset vain noin kuusi kertaa päivässä – jos sitäkään. Naurujooga on loistava keino pitkäkestoisen nauramisen harjoittamiseen. Nauraminen johtaa positiiviseen mielialaan, stressituntemukset vähenevät ja negatiivinen tunnetila väistyy. Nauru rauhoittaa mieltä ja rentouttaa kehoa. Naurujoogaan ei tarvita hyvää huumorintajua eikä super kuntoa. Naurujoogassa annetaan vain naurun tarttua. Sopii hyvin myös työhyvinvoinnin tukemiseen.

Tunnit & tapahtumat

Yksilöidyt joogatunnit

Onko työyhteisössäsi tai harrastus- tai kaveriporukassasi tarvetta yksilöidylle joogatunnille? Ota yhteyttä, niin räätälöidään teille omannäköinen joogatunti tai -kurssi.

Kurssit ja workshopit tai isommat ryhmät ja luennot voidaan järjestää myös etänä / hybridiratkaisuna. Yksilöidyt tunnit ja tapahtumat hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti.

Verkkosivumme käyttää evästeitä kävijöiden kulun seuraamiseksi sivustolla. Evästetietojen avulla Palvelun kävijämääriä voidaan seurata Flow Huttulan toimesta sekä analysoida ja kehittää sivustoa kävijöitä paremmin palvelevaksi.

Created with
Mailchimp Freddie Badge
Facebook icon
Instagram icon