Kesä- ja heinäkuussa Tornijooga 10.6.-22.7. Kahvila Tornissa.

Flow jooga

Flow jooga on dynaaminen voimaa ja liikkuvuutta kehittävä joogatunti, jossa liikutaan virtaavasti hengityksen tahtiin. Sopii kaikille.

Lempeä flow on nimensä mukaisesti lempeä joogatunti. Tämän joogatunnin tahti on flow tuntia hitaampi. Jos kaipaat rauhoittumista ja palautumista, niin tämä on sinulle sopiva tunti.

Vinyasa flow sopii aiemmin jooganneille. Jos tykkäät menevämmästä tunnista, niin tämä on juuri sinulle.

Tunneilla soitetaan rauhoittavaa musiikkia.

Yinjooga

Yinjooga on kehoa ja mieltä rauhoittava joogamuoto, joka perustuu viiden elementin teoriaan. Yinjoogassa päästetään irti kaikesta suorittamisesta, joten se toimii hyvänä tasapainon tuojana kiireen keskellä. Yinjoogassa huomio kiinnittyy syviin sidekudoksiin, kuten faskiaan, nivelsiteisiin, niveliin ja luihin. Yinjooga on hidasta ja meditatiivista.

Yinjooga & äänimaljat

Yinjoogatunti, jonka aikana soitetaan äänimaljoja ja/rentouttavaa meditatiivista musiikkia. Tunti lopetetaan pitkään äänimaljarentoutukseen.

Jooganidra

Jooga nidra on ohjattu meditaatioharjoitus, joka tunnetaan myös nimellä joogin uni. Harjoitus kiinnittää huomiomme sisäänpäin, ja opimme liikkumaan hereillä ja unen tilojen välillä, jolloin hengitys tasapainottuu ja muuttuu hiljaiseksi, mielen tiedostamattomat ja tietoiset puolet paljastavat itsensä, ja pääsemme laskeutumaan syvän, autuaan tietoisuuden tilaan. Harjoitus aloitetaan pienen pienellä venyttelyllä.

Metsäjooga

Satumainen metsäjooga vie sinut syvälle rauhan ja rentoutumisen tilaan. Metsässä joogaamme rauhalliseen tahtiin itseämme ja ympäristöämme kuunnellen. Tunnemme tuulen ihollamme, sammaleen tuoksun nenässämme ja pysähdymme kuuntelemaan metsän hiljaista musiikkia. Metsässä on hyvä olla. Sopii hyvin polttareihin, tyhy-päiviin ja juhliin.

Ratsastajien jooga

Spesiaalia ratsastajille. Kerää oma talliporukka ja varaa aika ratsastajien joogaan tallipihalle tai vaikka maneesiin. Jooga tasapainottaa kehoa ja sillä on lukuisia hyötyjä ratsastamiseen.

Yksilöidyt tunnit

Onko työyhteisössäsi tai harrastus- tai kaveriporukassasi tarvetta yksilöidylle joogatunnille, meditaatiolle- tai äänimaljarentoutukselle? Tunti voidaan järjestää kotonasi, mökillä, juhlapaikalla tai vaikka ulkona.

Verkkosivumme käyttää evästeitä kävijöiden kulun seuraamiseksi sivustolla. Evästetietojen avulla Palvelun kävijämääriä voidaan seurata Flow Huttulan toimesta sekä analysoida ja kehittää sivustoa kävijöitä paremmin palvelevaksi.