Flow jooga

Flow jooga on dynaaminen voimaa ja liikkuvuutta kehittävä joogatunti, jossa liikutaan virtaavasti hengityksen tahtiin. Sopii kaikille.

Lempeä flow on nimensä mukaisesti lempeä joogatunti. Tämän joogatunnin tahti on flow tuntia hitaampi. Jos kaipaat rauhoittumista ja palautumista, niin tämä on sinulle sopiva tunti.

Vinyasa flow sopii aiemmin jooganneille. Jos tykkäät menevämmästä tunnista, niin tämä on juuri sinulle.

Yinjooga

Yinjooga on kehoa ja mieltä rauhoittava joogamuoto, joka perustuu viiden elementin teoriaan. Yinjoogassa päästetään irti kaikesta suorittamisesta, joten se toimii hyvänä tasapainon tuojana kiireen keskellä. Yinjoogassa huomio kiinnittyy syviin sidekudoksiin, kuten faskiaan, nivelsiteisiin, niveliin ja luihin. Yinjooga on hidasta ja meditatiivista.

Yinjooga & äänimaljat

Yinjooga päätetään ihanaan äänimaljarentoutukseen.

Naurujooga

Lapset nauravat 150 kertaa päivässä ja aikuiset vain noin kuusi kertaa päivässä – jos sitäkään. Naurujooga on keino pitkäkestoisen nauramisen harjoittamiseen. Nauraminen johtaa positiiviseen mielialaan, stressituntemukset vähenevät ja negatiivinen tunnetila väistyy. Tämä on hauska ohjelma polttareihin, tyhy-päiviin ja juhliin. Kohottaa yhteishenkeä taatusti!

Ratsastajien jooga

Spesiaalia ratsastajille! Flow joogatunti, jossa on erityisesti ratsastajille suunnitellut asanat. Myös yksilöllisesti räätälöidyt lähi-ja etätunnit ja -kurssit omille ryhmille tai ratsastusseuroille. Kysy tarjousta.

Metsäjooga

Satumainen metsäjooga vie sinut syvälle rauhan ja rentoutumisen tilaan. Metsässä joogaamme rauhalliseen tahtiin itseämme ja ympäristöämme kuunnellen. Tunnemme tuulen ihollamme, sammaleen tuoksun nenässämme ja pysähdymme kuuntelemaan metsän hiljaista musiikkia. Metsässä on hyvä olla. Sopii hyvin polttareihin, tyhy-päiviin ja juhliin.

Jooga nidra

Jooga nidra on ohjattu meditaatioharjoitus, joka tunnetaan myös nimellä joogin uni. Harjoitus kiinnittää huomiomme sisäänpäin, ja opimme liikkumaan hereillä ja unen tilojen välillä, jolloin hengitys tasapainottuu ja muuttuu hiljaiseksi, mielen tiedostamattomat ja tietoiset puolet paljastavat itsensä, ja pääsemme laskeutumaan syvän, autuaan tietoisuuden tilaan. Harjoitus aloitetaan pienen pienellä venyttelyllä.

Yksilöidyt joogatunnit

Onko työyhteisössäsi tai harrastus- tai kaveriporukassasi tarvetta yksilöidylle joogatunnille? Ota yhteyttä, niin räätälöidään teille omannäköinen joogatunti tai -kurssi.

Kurssit ja workshopit tai isommat ryhmät ja luennot voidaan järjestää myös etänä / hybridiratkaisuna. Yksilöidyt tunnit ja tapahtumat hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti.

Verkkosivumme käyttää evästeitä kävijöiden kulun seuraamiseksi sivustolla. Evästetietojen avulla Palvelun kävijämääriä voidaan seurata Flow Huttulan toimesta sekä analysoida ja kehittää sivustoa kävijöitä paremmin palvelevaksi.