Jooga- ja hyvinvointiretriitti Afroditen saarella

21-28.10.2024

Meren tuoksua, mytologiaa ja karun kauniita maisemia auringon hemmotellessa valoa kaipaavaa mieltä. Kyproksella aurinko paistaa 300päivää vuodessa.

Lähde mukaan jooga- & hyvinvointiretriitille kreikkalaisestamytologiasta tuttuun Afroditen synnyinpaikkaan – Kyprokselle. Nautimme ihanista joogaharjoituksista, äänimaljoista ja hyvinvointityöpajoista sekä herkullisista ruuista. Retriitti on all inclusive.

Jooga- ja hyvinvointiretriitti sisältää 13 tuntia joogaa ja työpajoja

Neljä lempeää flowjooga harjoitusta (aamu)

Kaksi dynaamisempaa vinyasa flow harjoitusta (iltapäivä)

Neljä lempeää iltaharjoitusta (iltajooga, yinjooga tai äänimaljarentoutus)

Joogatunnit sopivat kaiken tasoisille joogeille. Tarvittaessa voit valita vaihtoehtoliikkeistä.

Työpajat:

Luonnon vaikutus ihmisen hyvinvointiin
- Osallistava luento & harjoituksia
- Vuodenajat joogin elämässä

Hengitys
- Osallistava luento & prayanama-harjoitukset
- eteeriset öljyt hyvinvoinnin tukena

Rentoutunut keho & mieli
- Osallistava luento
- Sisältää opastuksen äänimaljojen käyttöön itsehoidossa

Työpajojen teemat ohjaavat sen päivän joogaharjoituksia. Voit osallistua kaikkiin joogatunteihin ja työpajoihin tai valita itseäsi kiinnostavat.

Mitä muuta tekemistä Kyproksella?

Retriitin aikana sinulla on tarpeeksi omaa aikaa myös tutustua nähtävyyksiin, paikalliseen kulttuuriin tai ihan vain rentoutua aurinkovarjon alla. Hotellilta on matkaa merenrannalle 150 m. Patikoinnista kiinnostuneet voivat suunnata kulkunsa kansallispuisto Cape Grekoon, joka sijaitsee 15 min ajomatkan päässä hotellilta. Cape Grekon henkeä salpaavat maisemat kristallinkirkkaine vesineen hiljentää rauhattomammankin mielen. Tai ehkäpä haluat kuljeskella Protaraksen kylällä, pistäytyä vaikka söpössä Saint Nicolasin kirkossa tai käydä veneretkellä tai snorklata. Kypros on tunnettu merikilpikonnistaan.

Päiväretkille voit suunnatta ihastelemaan Kyproksen kuuluisimpia nähtävyyksiä kuten kaunista Afroditen rantaa ja rakkauden pyhäkköä. Pafoksen Afroditen pyhäkkö oli Afroditen merkittävimpiä kulttipaikkoja koko antiikin maailmassa. Kyproksen keskiosassa sijaitsevat metsäiset Troodois-vuoret, jonka korkein kohta Olympos ulottuu 1951 metrin korkeuteen. Troodois-vuoristossa voit ihailla kauniita vesiputouksia tai vierailla luostareissa.

Asiakkaiden kokemuksia Annun joogatunneista, workshopeistaja retriiteistä

”Annun ääni vie mennessään.”

”Tunnin jälkeen olin niin rentoutunut että lähdin leijaillenkotiin.”

”Kaikki hyvin suunniteltu. Ei tartte kuin tulla paikalle ja nauttia.”

”Ihanan lempeää ja rauhallista joogailla tunneilla, ihanasti otat huomioon jokaisen joogin omine taitoineen ja vahvuuksineen.”

”Kivan rennot mutta tehokkaat joogatunnit!”

Tornijooga

Aika: 10.6.-22.7.

Kesäkuussa klo 11-12
Heinäkuussa klo 9-10 (ei joogatuntia 15.7.)

Paikka: Kahvila Torni, Nakskovinkatu 8, Varkaus

Tervetuloa nauttimaan aamuisesta hatha flow harjoituksesta Tornin upeisiin maisemiin joka maanantai. Joogaharjoitus on kuin lempeä tuulahdus mielelle ja keholle, ja se sopii erityisen hyvin aamun aloitukseen tai katkaisemaan kiireisen työpäivän. Tule yksin tai ota ystävä mukaasi.

Harjoituksen jälkeen voit jäädä Tornin kahvilaan nauttimaan myöhäisestä aamiaisesta tai herkullisesta lounaasta.

Ei ennakkoilmoittautumista, voit vaan tulla paikalle.

Hinta 9 euroa. Maksu tasaraha/kortti/epassi/smartum

Hatha flow sopii hyvin myös ensi kertalaisille ja kaiken ikäisille. Mukaan voivat tulla myös isommat lapset. Varustaudu sään mukaisella vaatetuksella, jumppamatolla ja esim. viltillä. Sateen sattuessa, jooga järjestetään katetulla ja lasitetulla terassialueella. Jos tarvitset joogamattoa lainaan, niin ilmoittaudu varauskirjan kautta, ja kerro mattolainan tarve lisätietoihin. Joogamaton vuokra 2 euroa.

Ruskaretriitti erämökillä

Aika: lauantai 28.9.2024 klo 10-16
Paikka: Mustalahdentie 137, 77480 Savuniemi

Kaipaatko hiljaisuutta, luontoyhteyttä ja kaunista järvimaisemaa? Tervetuloa erähenkiselle päiväretriitille Savuniemelle! Joogaamme, rummuttelemme ja nautimme pehmeistä mökkisaunan löylyistä äänimaljojen kera rentoutuen, herkullista ruokaa unohtamatta. Päiväretriitti järjestetään yhteistyössä Freefinns Oy:n ja Flow Huttulan kanssa.

Aloitamme päivän klo 10 lyhyellä soutuvenekuljetuksella erämökille. Nautimme tervetuliaiskahvit nuotiolla ja rummuttelemme viikon pölyt pois harteilta. Pienen ohjelman jälkeen suuntaamme mökkiin, jossa teemme noin 90 min joogaharjoituksen. Siitä onkin sitten ihana sujahtaa uimaan ja perinteisen saunan löylyihin. Saunahetkeen kuuluu myös mieltä tasapainottava äänimaljarentoutus.

Päätämme päivän Sanna-Kaisan loihtimaan herkulliseen kasvispäivälliseen. Kotiin lähdemme luonnosta palautuneina, kiitollisina ja onnellisina.

Mukaan mahtuu 10 henkilöä.

Hinta 89,90 euroa.

Seuraa somessa!

Seuraa, laita terveisiä ja palautetta / Annu ♡

Verkkosivumme käyttää evästeitä kävijöiden kulun seuraamiseksi sivustolla. Evästetietojen avulla Palvelun kävijämääriä voidaan seurata Flow Huttulan toimesta sekä analysoida ja kehittää sivustoa kävijöitä paremmin palvelevaksi.