Jooga- ja hyvinvointiretriitti Afroditen saarella

21-28.10.2024

Meren tuoksua, mytologiaa ja karun kauniita maisemia auringon hemmotellessa valoa kaipaavaa mieltä. Kyproksella aurinko paistaa 300päivää vuodessa.

Lähde mukaan jooga- & hyvinvointiretriitille kreikkalaisestamytologiasta tuttuun Afroditen synnyinpaikkaan – Kyprokselle. Nautimme ihanista joogaharjoituksista, äänimaljoista ja hyvinvointityöpajoista sekä herkullisista ruuista. Retriitti on all inclusive.

Jooga- ja hyvinvointiretriitti sisältää 13 tuntia joogaa ja työpajoja

Neljä lempeää flowjooga harjoitusta (aamu)

Kaksi dynaamisempaa vinyasa flow harjoitusta (iltapäivä)

Neljä lempeää iltaharjoitusta (iltajooga, yinjooga tai äänimaljarentoutus)

Joogatunnit sopivat kaiken tasoisille joogeille. Tarvittaessa voit valita vaihtoehtoliikkeistä.

Työpajat:

Luonnon vaikutus ihmisen hyvinvointiin
- Osallistava luento & harjoituksia
- Vuodenajat joogin elämässä

Hengitys
- Osallistava luento & prayanama-harjoitukset
- eteeriset öljyt hyvinvoinnin tukena

Rentoutunut keho & mieli
- Osallistava luento
- Sisältää opastuksen äänimaljojen käyttöön itsehoidossa

Työpajojen teemat ohjaavat sen päivän joogaharjoituksia. Voit osallistua kaikkiin joogatunteihin ja työpajoihin tai valita itseäsi kiinnostavat.

Mitä muuta tekemistä Kyproksella?

Retriitin aikana sinulla on tarpeeksi omaa aikaa myös tutustua nähtävyyksiin, paikalliseen kulttuuriin tai ihan vain rentoutua aurinkovarjon alla. Hotellilta on matkaa merenrannalle 150 m. Patikoinnista kiinnostuneet voivat suunnata kulkunsa kansallispuisto Cape Grekoon, joka sijaitsee 15 min ajomatkan päässä hotellilta. Cape Grekon henkeä salpaavat maisemat kristallinkirkkaine vesineen hiljentää rauhattomammankin mielen. Tai ehkäpä haluat kuljeskella Protaraksen kylällä, pistäytyä vaikka söpössä Saint Nicolasin kirkossa tai käydä veneretkellä tai snorklata. Kypros on tunnettu merikilpikonnistaan.

Päiväretkille voit suunnatta ihastelemaan Kyproksen kuuluisimpia nähtävyyksiä kuten kaunista Afroditen rantaa ja rakkauden pyhäkköä. Pafoksen Afroditen pyhäkkö oli Afroditen merkittävimpiä kulttipaikkoja koko antiikin maailmassa. Kyproksen keskiosassa sijaitsevat metsäiset Troodois-vuoret, jonka korkein kohta Olympos ulottuu 1951 metrin korkeuteen. Troodois-vuoristossa voit ihailla kauniita vesiputouksia tai vierailla luostareissa.

Asiakkaiden kokemuksia Annun joogatunneista, workshopeistaja retriiteistä

”Annun ääni vie mennessään.”

”Tunnin jälkeen olin niin rentoutunut että lähdin leijaillenkotiin.”

”Kaikki hyvin suunniteltu. Ei tartte kuin tulla paikalle ja nauttia.”

”Ihanan lempeää ja rauhallista joogailla tunneilla, ihanasti otat huomioon jokaisen joogin omine taitoineen ja vahvuuksineen.”

”Kivan rennot mutta tehokkaat joogatunnit!”

Levon workshop

Aika: 18.2.2024 klo 17-19
Paikka: Niittypuron studio

Onko sinun vaikea rentoutua? Kaipaatko irtiottoa arjen kiireestä?

Lempeästi tervetuloa levon workshopiin. Workshop rakentuu meditaatiosta ja hitaasta joogaharjoituksesta sekä pitkästä sointukylvystä. Workshopin tarkoituksena on kehon ja mielen palautuminen.

Harmoninen kevät -workshop

Aika: sunnuntai 17.3.2024 klo 16-18
Paikka: Niittypuron studio

Tervetuloa hakemaan harmoniaa kevääseen joogan ja ayurvedavinkkien kera. Ayurveda on joogan sisartiede, jonka tarkoituksena on edistää ja ylläpitää ihmisen terveyttä kokonaisvaltaisesti. Ayurvedan viisaus juontaa juurensa Intiasta 3000 vuoden takaa.

Ayurvedan mukaan kevät on kapha aikaa, johon voi liittyä esimerkiksi väsymystä, vetämättömyyttä ja hitautta. Joogaharjoituksessa tasapainotamme kaphaa erilaisin asana- ja prayanamaharjoituksin. Saat myös vinkkejä siihen, millaisia asioita voit tehdä keväällä lisätäksesi omaa energiaasi ayurvedan keinoin.  

Huom. workshopissa ei tehdä kehoanalyysiä eikä oteta kantaa esimerkiksi ayurvedan yrttilääkintään. Näihin liittyen voin antaa suosituksia ayurvedavastaanotoista.

Kesto 2h. Hinta 25 euroa.

Ilmoittautuminen on sitova. Sairastapauksessa voit perua osallistumisen.

Seuraa somessa!

Seuraa, laita terveisiä ja palautetta / Annu ♡

Verkkosivumme käyttää evästeitä kävijöiden kulun seuraamiseksi sivustolla. Evästetietojen avulla Palvelun kävijämääriä voidaan seurata Flow Huttulan toimesta sekä analysoida ja kehittää sivustoa kävijöitä paremmin palvelevaksi.